Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Sanalkalp Sohbet Chat Platformu > Sanalkalp Eğlence > Hikayeler (Moderatör: hesra) > Konu benim tarafımdan silindi...

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Konu benim tarafımdan silindi...  (Okunma Sayısı 23 defa)
28 Temmuz 2010, 00:08:21
handem
Tam Üye

Karma 2

« :»

.....
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2010, 03:38:45 Gönderen: handem » Logged

$єу†αη ηєƒяєтє ѕєνgι∂єη ∂αнα çσк ιηαη∂ı çüηкü ѕєνgιηιη ѕαн†єѕι ναя∂ı αмα ηєƒяєтιη αѕℓα...!
29 Temmuz 2010, 21:31:03
imperial
**

Karma 0

« Yanıtla #1 :»

senin çok şey bilidğini sanmıyorum senin büyüklerininde sana pek iç açıcı  bir bilgi verdiğini düşünmüyorum ... ben karadenizliyim trabzonluyum en çok şehit veren bölgenin çocuğuyum ama asla ahmet kaya  yı bir terörist olarak görmedim ve bilmedim... çünkü o adam her zaman halkının yanında  olmuştur  ve her defasında  türk kürt halkı kardeştir  bölünemez  ilkesiyle halkının yanında  olmuştur... sana onu anlatan büyüklerin biraz daha dikkatli olsalar  mağaradan çıkardıkları halkın çocuğu diye nitelendirilen bir türkücü  parçasının hayatını ve şu anki durumunu mercek altına alsınlar ... ve bu videoyu izle  bu ölmeden önce olan bir söylesisiydi...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=117786831580321&ref=mf

Nє sırαdαn bir sєvgiyi yαşαyαcαk kαdαr Ucuz biriyim, Nє dє sєni “Sırαdαn bir sєvgiyє” mαŁzєmє yαpαcαk kαdαr hєrhαngi biri......
29 Temmuz 2010, 21:43:24
handem
Tam Üye

Karma 2

« Yanıtla #2 :»

konunun özünü anlayıp cevap yazınız...

$єу†αη ηєƒяєтє ѕєνgι∂єη ∂αнα çσк ιηαη∂ı çüηкü ѕєνgιηιη ѕαн†єѕι ναя∂ı αмα ηєƒяєтιη αѕℓα...!
29 Temmuz 2010, 21:55:57
imperial
**

Karma 0

« Yanıtla #3 :»

hanım efendi   sen burda ahmet kayayı  vatan haini ilan ediyorsun !! sölermisin sen vatan için ne yaptın ?

Nє sırαdαn bir sєvgiyi yαşαyαcαk kαdαr Ucuz biriyim, Nє dє sєni “Sırαdαn bir sєvgiyє” mαŁzєmє yαpαcαk kαdαr hєrhαngi biri......
29 Temmuz 2010, 21:59:31
yasmin
zeynebin özel üyesi
Kahraman Üye

Karma 3

« Yanıtla #4 :»

allah allah  aşkına türkiyede öyle olaylar oluyorki bırakınra tık 2 büyük insan rahmetine kavuştu bırakı nartık

masum yüzüne doyamıyorum illede sen ol diyorum lazım olan tek sensin
29 Temmuz 2010, 22:05:06
imperial
**

Karma 0

« Yanıtla #5 :»

Edit : XIZDIRAPX
* Haddimizi aşan cümleler kurmayalım. Bu konuda bir daha uyarılmayacaksınız.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2010, 02:24:07 Gönderen: XIZDIRAPX » Logged

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Sanalkalp Sohbet Chat Platformu | Powered by SMF 1.1.11.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Sanalkalp Sohbet Chat Platformu Çöl Atesi v3 by rallyproco